Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2005

Καφεϊνη 98 οκτανίων

Οι φοιτητές και οι φαντάροι, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ήδη καλό μου ημερολόγιο, είναι τα μεγαλύτερα caffeine iunkies στον κόσμο. Εκτός φυσικά των προγραμματιστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν το φαγητό ως συμπλήρωμα διατροφής. Φυσικά, ο καθένας για δικούς του λόγους.

Ο τυπικός programmer θέλει να κρατηθεί ξύπνιος τις δύσκολες ώρες που δουλεύει, αφού όλη η έμπνευση έρχεται το βράδυ. Άσε που είναι και ευαίσθητος στο φως της ημέρας...

Για τον φοιτητή, είναι τρόπος ζωής. Χρειάζεται τον καφέ για να συνέλθει από τις κρεπάλες της προηγούμενης βραδιάς. Ο καφές στον διάδρομο συνοδεύει την συζήτηση για την ξανθιά που τον χυλοπίτιασε προχθές. Το φραπεδάκι στην παραλιακή καφετέρια του κρατάει το μάτι γαρίδα ώστε να στοχεύσει και σε καμιά μελαχρινή.

Στην περίπτωση του φαντάρου, ο καφές είναι είδος απαραίτητο προς επιβίωση. Δυστυχώς ο φαντάρος δεν έχει την επιλογή να διαλέξει τις ώρες ύπνου του. Αισθάνεται τυχερός αν θα κοιμηθεί 5 συνεχόμενες ώρες. Ακόμα και στην έξοδο, ο ύπνος παραμερίζεται ώστε να προλάβει τα πάντα στις λίγες διαθέσιμες ώρες.

Εγώ που ήμουν 5,5 χρόνια φοιτητής πληροφορικής πριν μου έρθει το χαρτί...
...που στον διάολο θα βρω καφεϊνη σε ορρό;

3 Comments:

At 2:43 μ.μ., Blogger nygeion said...

Ελπίζω ο καψιμιτζής σας να κάνει καλό καφέ, γιατί δε σε βλέπω καθόλου καλά!

 
At 4:31 μ.μ., Blogger ka8y said...

Μία είναι η λύση στο πρόβλημα σου φίλε Μήτσο...


Θα σου βαλουμε καφετήρα!

 
At 8:06 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Οπότε καταλαβαίνεις τι καφέδες πίναμε εμείς που και στο στρατό προγραμματιστές είμασταν... 16 φραπεδάκια το ρεκόρ, κανονικά όχι σπαστά, ευτυχώς το έκανα εγώ, αλλά μια σειρούλα...

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home