Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2005

Έφτασα

Καλά ξεκινήσαμε.

Ο λόχος μου βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο στρατόπεδο στην άκρη της Αλεξανδρούπολης. Απ'ότι φαίνεται, έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι εδώ πέρα, οι βυσματομαχίες δίνουν και παίρνουν ενώ υπάρχει και επερχόμενη αλλαγή διοικητή. Οι υπηρεσίες είναι λίγο στριμωγμένες και το πρόγραμμα μέχρι τώρα έλεγε μία έξοδος την βδομάδα.

Τα καλά νέα είναι ότι πήρα πλήρη βδομάδα προσαρμογής και έχω κάθε μέρα έξοδο. Επίσης (για μετά την προσαρμογή) οι διανυκτερεύσεις είναι διαθέσιμες στον οποιοδήποτε (άσχετα με το αν έχει κάπου να κοιμηθεί) ενώ παίζουν και καθημερινά υπηρεσιακά σημειώματα ώστε να βγαίνουμε όλοι για ένα καφέ ή για να κάνουμε κάποια δουλειά. Όσο για τις υπηρεσίες, τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα, αφού ήρθαμε συνολικά 8 νέα άτομα στην μονάδα. Εεε, που θα πάει...

Οι εγκαταστάσεις είναι ψιλοχάλια (2 τουαλέτες και 2 ντουζιέρες) αλλά το ΚΨΜ είναι ...χάρμα ειδέσθε! Καναπέδες, τζάκι, δύο tv με dvd και Nova, δύο μπιλιάρδα, ένα ποδοσφαιράκι ενώ τα είδη που πουλάει κυμαίνονται από καφέ, κρουασάν, χυμούς, μπιφτέκια, σουβλάκια εώς μπλουζάκια, παραλλαγές, mp3 players, ρολόγια, στερεοφωνικά αυτοκινήτου, φέτες dvd, ηχοσυστήματα με αποκορύφωμα το ....ολοκαίνουριο Sony PSP (για το οποίο ούτε ο Γερμανός δεν έχει φέρει ακόμα παιχνίδια). Απίστευτο!

Τα πράγματα δεν είναι πολύ "προβλεπέ", επικρατεί μια χαλαρότητα αλλά μην φανταστείτε και κανένα ελεύθερο κάμπινγκ.

Για τα υπόλοιπα, αναμείνατε. Προς το παρόν, προσαρμόζομαι.

Ααααα! Η Αλεξανδρούπολη είναι το τέλειο μέρος για να έχεις έξοδο. Όμορφη πόλη, πολύς κόσμος, καφετέριες, μπαράκια, φαστφουντάδικα, ταβερνάκια, you name it. Επίσης σε ακτίνα βολής βρίσκεται.... όλη η Θράκη. Προχθές κάναμε εξόρμηση στην Ξάνθη για να δούμε κάτι παλιοσειρές, ενώ χθες μια βολτούλα ...150 χλμ προς τα πάνω ήταν επιβεβλημένη για να δω την γιαγιάκα μου. Άμα βελτιωθούν και οι υπηρεσίες, έχει να πέσει μπόλικη βόλτα.

1 Comments:

At 4:22 μ.μ., Blogger GB said...

Mikre

opote vreis efkeria petaksou mexri to nisi apenanti...

eidika tora me to parti


pes tou psaraka tou diikiti sou oti pas gia to kalo tis patridas

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home