Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2005

Πάει και ο λόχος νεοσυλλέκτων...

Λίγη ωρίτσα κράτησε η αγωνία και μετά ..."ειδικότητα: οδηγός-ασυρματιστής ερπυστριοφόρου, εκπαίδευση στο Ναύπλιο, μετάθεση στο Πολύκαστρο Κιλκίς".

Άρα... για 6 βδομάδες ακόμα θα είμαι στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου, μετακομίζω στον λόχο Οδηγών,και μετά... Βόρεια Ελλάδα σου'ρχομαι!

Τα θετικά πολλά: είμαστε καλή παρέα στον λόχο οδηγών, το Κιλκίς είναι στην μία ώρα από την Θεσσαλονίκη και το σπίτι αλλά μετράει σαν παραμεθόριος, η ειδικότητα μάλλον κάνει μόνο σκοπιές και τίποτα άλλο...
...αλλά....
...στο Κιλκίς δεν θα είναι κανένας γνωστός μου, σε αντίθεση με την υπόλοιπη παρέα που θα μαζευτούν όλοι στην Ξάνθη. Δεν πειράζει, ραντεβού στην Ασπροβάλτα για καφέ :)

Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι φαντάροι έμειναν ευχαριστημένοι από τις ειδικότητες και τις μεταθέσεις, ή τουλάχιστον προσπαθούν να το βλέπουν θετικά. Οι νότιοελλαδίτες βέβαια θα φάνε κάποιο ζόρι, αφού ο Έβρος τους πέφτει μακρυά, αλλά και εμάς μας πέφτει μακρυά το Ναύπλιο, οπότε... δεν συγκινούμαι ιδιαίτερα. Οι μεταθέσεις όμως που έκαναν μεγάλη εντύπωση ήταν αυτές των δύο από τους 4 γραφείς μας: ο ένας θα πάει λοχίας στην Κύπρο και ο άλλος πήρε μετάταξη στο πεζικό και θα πάει Καστελλόριζο.
Οι περισσότεροι βέβαια θεώρησαν ότι ο Θεός τους τιμώρησε για το μπάχαλο που έκαναν όταν έβγαζαν υπηρεσίες...

Για όσους αναρωτιούνται, όχι, δεν έβαλα βύσμα. Για παραμεθόριο είχα δηλώσει μόνο μια μονάδα: Λαγό Διδυμοτείχου. Και αν έβαζα βύσμα, για να πάω εκεί θα έβαζα. Με την γιαγιά και τις πίτες της σε απόσταση αναπνοής, δεν νομίζω ότι θα με χαλούσε ιδιαίτερα :)