Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2005

Only the strong survive!

Ακολουθεί παραλήρημα - έμπνευση της πρωϊνής σκοπιάς.

Είσαι νέος και ωραίος αλλά δεν έχεις ταλέντο, μέλλον, όρεξη για δουλειά και στον ήλιο μοίρα;
Θέλεις να γίνεις ΕΠΟΠ και ονειρεύεσαι ότι όταν μεγαλώσεις θα γίνεις ΕΜΘ Λοχίας;
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Μόνο προσοχή. Τα πράγματα είναι σκληρά. Δεν αντέχουν όλη τις εξουθενωτικές απαιτήσεις της υπηρεσίας.

Με το καλό γίνεσαι ΕΜΘ Λοχίας. Έχεις την δύναμη να εξουσιάζεις τα κωλοφάνταρα αλλά μαζί με την δύναμη αυτή οι ευθύνες και -κυρίως- οι δυσκολίες αυξάνονται. Αρχίζουν οι υπηρεσίες. Μία από τις χειρότερες υπηρεσίες που μπορεί να κάνεις είναι.... θαλαμοφύλακας. Η υπηρεσία είναι σκότωμα σκέτο. Προορίζεται μόνο για την αφρόκρεμα του ελληνικού στρατού, όπως εσένα, κάποιον άλλο ΕΜΘ λοχία και τον πιο "Ράμπο" από τους φαντάρους (ικανότητα Ι4, εγχειρισμένος για κήλη, πρόβλημα στην μέση), ο οποίος μάλιστα θα αναλάβει να σε ξεκουράσει και από το πρωϊνό σου (σας) νούμερο, κάνοντας 12 ώρες συνεχόμενες θαλαμοφύλακας, ενώ εσύ, πτώμα από την κούραση των 3 ωρών της υπηρεσίας, πίνεις τον καφέ σου όλο το πρωί στο γραφείο σου.

Ο Ε.Σ. όμως δεν αχάριστος. Σε ανταμοίβει με μια πλήρη μέρα απαλλαγής ώστε να συνέλθει ο οργανισμός σου από την πίεση και την κούραση.

Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις;

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα ΔΕΝ είναι τυχαία και αν θέλετε μπορώ να σας δώσω και ονόματα. Ούτως ή άλλως, πάλι για ξεφτίλες μιλάμε)